värdera bostad mäklare 

Gratis värdering av hus – Värdering villa

Det finns många anledningar varför Ni bör genomföra en gratis värdering av ditt hus. Med hjälp av vårt specialanpassade verktyg kan du få en snabb, enkelt och gratis värdering av din villa. Allt du behöver göra är att fylla i vårt formulär så kontaktar en lokal mäklare Er inom kort!

5 anledningar att genomföra värdering av Er villa

  1. 1. På vår hemsida får Ni en gratis värdering av Ert hus, och har således ingenting att förlora!
  2. 2. Genom att genomföra en värdering av Er villa kan Ni skapa en buffert i Er ekonomi som kan användas till allt från välbehövliga renoveringar till nya hushållsmaskiner eller en välförtjänt semester.
  3. 3. Omläggning av Era bostadslån är en av de många ekonomiska möjligheter som kan bli möjlig genom att genomföra en gratis värdering av Ert hus.
  4. 4. Håll koll på prisutvecklingen i ditt bostadsområde genom att genomföra en värdering av Er villa. Genom att hålla kolla på prisutvecklingen kan Ni enklarare fatta strategiska beslut om när det kan vara läge att sälja Er villa.
  5. 5. Det är bara du själv som vet hur din ekonomiska situation ser ut men genom att kontinuerligt genomföra en gratis värdering av Ert hus så röjer du undan eventuella osäkerheter om din villas värde. Aktuell och korrekt information ger dig möjlighet att fatta klokare beslut.

Gratis värdering av Ert hus ger dig rätt kunskap inför framtida beslut
Nästan varje dag rapporterar media om bostadsprisernas utveckling. ”Bostadspriserna dalar”, ”Snart spricker bostadsbubblan” och ”Nu höjs räntan!” är bara några av de rubriker som numera är vardagsmat i den kontinuerliga debatten om bostäder. Genom att genomföra en gratis värdering av Ert hus kan du lättare hålla dig uppdaterad i debatten och orientera dig i bostadsdjungeln. Bostadspriserna påverkas bland annat av räntebesked, tillgång på bostäder, konjunkturcykeln och allmänna förväntningar på prisutvecklingen. Som du förstår så är det många parametrar som avgör priset på din villa. Genom att genomföra en värdering av Er villa får Ni gratis hjälp av en professionell mäklare som kan bedöma hur mycket Er bostad är värd. En gratis värdering av Ert hus är dock inget löfte om hur mycket Ni skulle kunna få sälja Er villa för, även om värderingen kan användas som en viss säkerhet vid kontakt med t.ex. banker. Värdering av Er villa kan dock komma att ändras i och med att prisutvecklingen ändras, och det är därför viktigt att alltid ha en aktuell värdering om Ni funderar på att exempelvis sälja eller köpa bostad, eller om Ni önskar att lägga om Era lån. Med hjälp av vår tjänst kan Ni genomföra en gratis värdering av Ert hus vilket ger Er korrekt och aktuell kunskap som Ni kan basera Era beslut på!